Kategorije
Некатегоризовано

Pravila Korišćenja

Pravila Korišćenja / Bistrooki

Dobrodošli na sajt „BISTROOKI“ namenjen ljubiteljima muzike i poezije. Korišćenjem bilo kog dela „BISTROOKI“ sajta automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem „BISTROOKI“ sajta, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo „BISTROOKI“ sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj objavljen na „BISTROOKI“ sajtu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez pristanka „BISTROOKI“ sajta, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta „BISTROOKI“ portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima. Kopiranje sadržaja sa sajta nije dozvoljeno bez navođenja izvora.

Preuzimanje delova teksta, teksta u celini ili fotografija  je dozvoljeno bez ikakve naknade ako se ne koristi u komercijalne svrhe, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu ili fotografiji na www.balasevic.in.rs

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na „BISTROOKI“ portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt: e-mail adresa: info@balasevic.in.rs

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

„BISTROOKI“ sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje „BISTROOKI“ portala koristite na vlastitu odgovornost i sajt se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

„BISTROOKI“ portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. „BISTROOKI“ sajt nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

„BISTROOKI“ nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na „BISTROOKI“ sajtu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na „BISTROOKI“ portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na „BISTROOKI“ portalu i izvan „BISTROOKI“ portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te „BISTROOKI“ portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup „BISTROOKI“ portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA I COOKIES

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenje kolačića molim vas da pogledate našu Politiku privatnosti.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

„BISTROOKI“ zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama „BISTROOKI“ portal može obavestiti korisnike objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na “BISTROOKI” portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

POLITIKA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na sajtu BISTROOKI. Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišćenja na ovom sajtu i menja je u delu koji se odnosi na zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju usklađivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR) – https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=uriserv:OJ.L_.2016.119.01.0001.01.ENG

Sve navedene podatke o vama prikupljamo isključivo u svrhu omogućavanja pretraživanja našeg sajta. Samim pristupom sajtu i ostavljanjem komentara vi prihvatate Pravila korišćenja kao i ovu Politiku privatnosti, koji su istaknuti na samom sajtu. Pored toga, vaše podatke obrađujemo na osnovu našeg legitimnog interesa da bismo otkrili i uklonili greške i tehničke probleme koji se mogu javiti u vezi sa pretraživanjem sajta. Takođe vaše podatke po istom osnovu možemo obrađivati i u slučaju eventualnih zloupotreba naloga. Na kraju vaše podatke možemo otkriti ili podeliti sa određenim državnim organima ako se to od nas zahteva na osnovu zakona. Takođe iste možemo otkriti i na osnovu na zakonu utemeljene, pisane, sudske ili druge odluke državnog organa kojom se na osnovu relevantnih propisa može omogućiti uvid u lične podatke.

Na našem sajtu nalaze se naši kolačići kao i trećih strana koji vam omogućavaju da na lakši način koristite sajt i krećete se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike, plasiranja određenih reklama ili predlaganja određenih vesti. Svi kolačići su svrtstani u sledeće kategorije: nephodni, za unapređenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez nepohodnih kolačića nije moguće pretraživati i koristiti naš sajt.

Sva pitanja možete postaviti na sledeću e-mail adresu: info@balasevic.in.rs

U svakom trenutku možete uložiti prigovor u vezi sa obradom vaših ličnih podataka, nacionalnim telima za zaštitu ličnih podataka u vašoj zemlji kao i regulatornom telu za zaštitu podataka o ličnosti.

Portal BISTROOKI zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama BISTROOKI može obavestiti korisnike objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na “BISTROOKI” portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišćenja kao i politici privatnosti.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 25.05.2018.

Exit mobile version