BISTROOKI – Kutak za bistrooke

POEZIJA – Riznica najlepših pesama svih vremena

Najlepše pesme, poeme, citati, biografije i zanimljivosti najboljih pesnika domaće i svetske književnosti. Zavirite u magični svet poezije. . .

Miroslav Mika AntićDesanka Maksimović. . . >>

PROZA – PLEJADA VELIČANSTVENIH

Citati, biografije, odlomci iz knjiga, priče, poslovice, bajke, basne, mudre misli, knjige, autobiografije. . .

BIBLIOTEKA MUDROSTI – Citati, izreke, poslovice, mudre misli. . .

Meša SelimovićIvo AndrićDostojevski. . . >>

KUTAK ZA DECU – Najlepše pesme za decu, bajke, crtani filmovi, priče. . .

Za naše najmlađe Bistrooke i sve one koji su u duši još uvek deca – Pesme za decu, bajke, crtani filmovi, priče, dečije mudrosti. . . Jer, deca su ukras sveta. ♥

MUZIKA

Tekstovi pesama, biografije, citati, zanimljivosti. . . Plejada najboljih autora domaće muzičke scene i muzičara koji su ostavili neizbrisiv trag.


BISTROOKI – Kutak za bistrooke | Poezija, Proza, Kutak za decu, Muzika, Citati | Izbor najlepših pesama, priča, citata, knjiga, zanimljivosti

Foto kolaži: Bistrooki – www.balasevic.in.rs
Preuzimanje delova tekstova, tekstova u celini, fotografija i ostalog sadržaja na sajtu je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu ili fotografiji na www.balasevic.in.rs. Ispoštujte naš trud, nije teško biti fin. :)

Dobrodošli na sajt BISTROOKI – Kutak za bistrooke namenjen ljubiteljima poezije, muzike, književnosti, slikarstva, umetnosti i kulturi. Posebnu pažnju obraćamo na naše najmlađe i naš KUTAK ZA DECU je prilagođen svim uzrastima. Takođe vas svojevrsnim vremeplovom bar na trenutke vraćamo u neka prošla, predivna vremena.

Naša adresa veb mesta je: www.balasevic.in.rs.

Sajt uređuje Tim Bistrookih, sastavljen od prijatelja – ljubitelja i poznavaoca književnosti i muzike, na potpuno volonterskoj bazi, a uz pomoć sijaset dobronamernih ljudi koji uzimaju učešća u kreiranju sadržaja i pomažu nam. Hvala svima na sugestijama i pomoći.

Kontakt: info@balasevic.in.rs

Exit mobile version