Dušan Duško Radović – Ako on da gol – ja odmah izjednačim (Ženski razgovori)

Dušan Duško Radović – Ako on da gol – ja odmah izjednačim / ŽENSKI RAZGOVORI / Tekst

Ako on da gol – ja odmah izjednačim

Bože moj… Moj muž zna da sam ja uvek u stanju da mu se revanširam. Dvostruko i trostruko, pa nek izvoli. Ako on da gol – ja odmah izjednačim. Jednom sam mu priredila jednu takvu stvar i sad mu više ne pada na pamet da nešto pokušava. Ja mu ne branim. Ja mu to otvoreno kažem: izvoli, slobodan si! ali, znaj da te čeka revanš! I još plus neke stvari…

Ako ti tako voliš, možemo da teramo, što se kaže, do sto jedan i nazad. Ja sam još uvek zgodna i to za mene nije nikakav problem. Ja izbegavam takve stvari, polazim od toga da sam udata…

Međutim, ne pada mi na pamet da izigravam neku mučenicu. To mi je odvratno. Brak to je za mene… To su za mene terazije…

Ako kod njega pretegne dobro – ja mu se odmah revanširam. Ali ako pretegne neka prevara – molim, tu smo, odmah prelazim u ofanzivu.

To je jedina prava ravnopravnost! Ništa ja ne dajem na neki ženski moral i slično. Što je moralno za njega, to je i za mene. I molim.

Dušan Duško Radović

Iz knjige: Dušan Radović – Ženski razgovori, Izdavač: Dosije, Beograd, 1991.

Dušan Duško Radović – PESME, PRIČE, AFORIZMI, CITATI, ZANIMLJIVOSTI…

Foto kolaži: Bistrooki – www.balasevic.in.rs
Preuzimanje delova tekstova, tekstova u celini, fotografija i ostalog sadržaja na sajtu je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu ili fotografiji na www.balasevic.in.rs. Ispoštujte naš trud, nije teško biti fin. :)