Kutak za Bistrooke

Zlatan Stipišić GIBONNI je pevač, kompozitor i tekstopisac. Kod nas vrhunska zvezda, od strane LA Times-a je izdvojen kao umetnik koga svet treba da čuje.

BIOGRAFIJA

TEKSTOVI PESAMA

Prvi koncert u Srbiji (2010.)

Diskografija:
Studijski albumi
1991. – Sa mnom ili bez mene
1993. – Noina arka
1994. – Kruna od perja
1996. – Ruža vjetrova
1999. – Judi, zviri i beštimje
2001. – Mirakul
2006. – Unca fibre (vodič za brodolomce i anđele čuvare)
2010. – Toleranca
2012. – 20th Century Man
2016. – Familija

Singlovi
1993. – Nek se dijete zove kao ja / Noina arka
2005. – Sebi dovoljna
2006. – Vrime da se pomirim sa svitom
2013. – 20th Century Man

back to top
Kutak za Bistrooke